Konáme pre budúcnosť: Výročná správa 2021/2022

V neustále meniacom sa svete sa menia sa aj očakávania spoločnosti a organizácie musia držať krok s rastúcimi požiadavkami na transformáciu svojich prevádzok tak, aby boli udržateľnejšie, dodržiavali rastúce nariadenia a nové štandardy kvality. V Mazars sme pripravení nielen čeliť výzve a investovať tam, kde je to pre našu firmu a ľudí dôležité, ale aj podporovať našich klientov v rámci tohto vyvíjajúceho sa prostredia, aby robili rozhodnutia, ktoré ich pripravia na úspech.

V tomto zložitom období bol rok 2022 pre spoločnosť Mazars rokom rekordného rastu, čo je ďalším dôkazom sily nášho integrovaného modelu partnerstva a našej dlhodobej stratégie investovať do vysokokvalitných audítorských, daňových a poradenských služieb. Sme presvedčení, že táto rozmanitosť našej ponuky je nevyhnutná pre relevantnosť služieb, ktoré poskytujeme klientom, prilákanie najlepších talentov a v konečnom dôsledku aj pre všeobecný záujem.

Čo bude nasledovať: Náš príbeh

Vieme, že naše dnešné kroky rozhodujú o tom, čo nás čaká v budúcnosti a preto sa už teraz snažíme byť zodpovední a presadzovať naše environmentálne, sociálne a vládne záväzky a zároveň pracovať na získavaní špičkových talentov, ďalšej digitalizácii našej organizácie a podpore obchodného programu prostredníctvom špičkových služieb. Spoločnosť Mazars je odhodlaná podieľať sa na budovaní udržateľného a prosperujúceho sveta pre našich ľudí, klientov, planétu a spoločnosť.

Viac informácií o našej stratégii a našom záväzku konať podľa toho, čo je dôležité, nájdete tu.

Vynikajúce obchodné a finančné výsledky v roku 2021/22

Spoločnosť Mazars vykázala vo svojom finančnom roku 2021/2022 (1. september 2021 - 31. august 2022) príjmy z poplatkov vo výške 2,45 miliardy EUR, čo predstavuje 16,4 % nárast (vrátane 13,3 % organického rastu) v porovnaní s predchádzajúcim finančným rokom. Takéto finančné výsledky potvrdzujú silnú medzinárodnú pozíciu spoločnosti Mazars a význam jej jedinečného integrovaného modelu, ako aj posilňujú dôveru v pokračujúcu schopnosť firmy vytvárať hodnoty pre klientov.

Podrobnejšie informácie nájdete v našej globálnej tlačovej správe a vo finančných výkazoch za obdobie 2021/2022 tu.

Správa o udržateľnosti 2022

Sme verní našim hodnotám integrity a zodpovednosti, preto každoročne uverejňujeme správu o udržateľnosti, v ktorej zverejňujeme transparentné, komplexné a konzistentné nefinančné ukazovatele, ktoré verne zobrazujú našu výkonnosť a pokrok v oblasti udržateľnosti v priebehu času. Táto správa približuje, ako stupňujeme naše úsilie pozitívne prispievať k našim ľuďom, planéte a spoločnosti a zároveň ďalej rozvíjať vzťahy dôvery s našimi zainteresovanými stranami.

Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si našu správu o udržateľnosti Mazars za rok 2022 tu.

Správa o transparentnosti skupiny 2021/2022

Správa o transparentnosti skupiny Mazars 2021/2022 je skutočným odrazom nášho neochvejného záväzku k transparentnosti, integrite a zodpovednosti. V roku, ktorý bol ďalšou skúškou pružnosti a odolnosti podnikov na celom svete, s návratom vojny v Európe a jej závažnými makroekonomickými dôsledkami, sme sa naďalej naplno podieľali na pomoci pri budovaní spravodlivejšieho a prosperujúcejšieho sveta. Zamerali sme sa na využívanie príležitostí na zodpovedný rast a hľadanie nových spôsobov vytvárania hodnôt, aby sme zostali dôveryhodným partnerom pre všetky organizácie, ktorým slúžime.

Ak sa chcete dozvedieť viac o našich záväzkoch a stratégii, prečítajte si našu správu o transparentnosti skupiny Mazars na roky 2021/2022 tu.

Správa o transparentnosti Mazars na Slovensku za finančný rok 2021/2022 je k dispozícii tu.

2022 Financial Statements
Mazars Group Transparency report 2021-2022