Dosiahnutie rovnováhy: Mazars vydal Výročnú správu 2018/2019

Keď sa pozeráme na rok 2020, vidíme jasnú budúcnosť a veľa zaujímavých vyhliadok pre Mazars. Vieme však, že naši stakeholderi pôsobia v dobe, ktorá vyžaduje mnoho skúšok. Práve preto hľadanie a udržiavanie správnej rovnováhy rezonuje viac ako kedykoľvek predtým. Prostredníctvom našej Výročnej správy za rok 2019, využívame príležitosť na opätovné zdôraznenie záväzku voči našim klientom. Chceme ich sprevádzať pri ich rozvoji, pomáhať im s orientáciou v zložitých situáciách, v ktorých pôsobia, aby udržateľne rástli.

Dosiahnutie rovnováhy znamená rozširovanie našej medzinárodnej prítomnosti popri zachovávaní lokálneho významu, ponuka správnej kombinácie našich odborných znalostí, ktoré slúžia našim klientom všetkých veľkostí a pôsobiacich v rôznych sektoroch a geografických oblastiach, no zároveň stále zostávame verní našim hodnotám a kultúre. Znamená to tiež poskytovanie správneho prostredia na podporu inovácií, možnosť umožniť našim ľuďom rásť, zostať relevantnými a sprevádzať transformáciu našich klientov. Zároveň je treba zabezpečiť, aby sme formovali naše odvetvie tak, aby bolo prospešné dnes aj zajtra.

AR mockup 2020

Naša výročná správa obsahuje dva dokumenty: našu ročenku za rok 2019 a našu účtovnú uzávierku za rok 2018-2019. Pokiaľ ide o naše každoročné účtovne uzávierky, zverejňujeme ich už od roku 2005 a sú predmetom auditu podľa IFRS, pretože sa na seba snažíme uplatňovať rovnakú disciplínu, aká je očakávaná od našich klientov.

Zavedenie našej prvej Správy o udržateľnosti

Tento rok, vám s radosťou predstavujeme našu prvý Správu o udržateľnosti. Touto publikáciou sa zaväzujeme konať ako pozitívny globálny občan a posunúť sa o krok vpred.

Výnimočný rok pre Mazars

Minulý rok bol pre spoločnosť Mazars výnimočný. Pôsobíme v v 91 krajinách, kde našich 24,400 talentovaných ľudí – s podporou ďalších 16,000 profesionálmi z Mazars North America alliance – poskytuje služby na mieru.

V posledných rokoch sme neustále rástli a v roku 2018/2019 sa náš globálny príjem zvýšil o 10.4%, čím sa náš celosvetový výnos zvýšil na 1.8 miliardy EUR.

Tento rok Mazars oslávil obrovský pokrok: Mazars North America alliance – dohoda medzi spoločnosťou Mazars a piatimi poprednými severoamerickými audítorskými a poradenskými spoločnosťami ponúka trhu výber a dopĺňa tak náš model integrovaného partnerstva. S neprestajným zlepšovaním našich schopností v rámci severnej Ameriky, nám aliancia umožňuje ešte lepšie slúžiť našim klientom.

Naša ročenka za rok 2019 je rozdelená do štyroch kapitol.

1_The right scale 350 per 200.jpg
Tá správna miera

So správnou kombináciou našich medzinárodných a multikultúrnych partnerstiev, ale aj hlboko zakorenenými lokálnymi tímami, naši klienti získajú to najlepšie z oboch svetov: vyváženú perspektívu, ktorú poskytujeme individuálnym prístupom.

just what you neeed 350 per 200.jpg
Presne to, čo potrebujete

Pôsobíme ako jeden tím, pričom využívame náš integrovaný spôsob spolupráce, ktorý nám umožňuje poskytovať dôsledné a osobité služby pre našich klientov – malých aj veľkých – naprieč všetkými sektormi a geografickými oblasťami.

Cultivating experts and entrepreneurs

Príprava odborníkov a podnikateľov

Investujeme do našich zamestnancov, do transformácie našej firmy a rastu našich klientov. Oslavujeme individualitu a diverzitu nášho medzinárodného tímu a taktiež podporujeme podnikateľské a vizionárske zmýšľanie.

Balancing today and tomorrow 350 per 200
Harmónia dnes a zajtra

Zodpovedná firma musí neprestajne vytvárať spoločné hodnoty. Sme odhodlaní formovať pozitívne zmeny na trhu a prispievať tak k hospodárskym základom spravodlivého a prosperujúceho sveta.

Nižšie si môžete stiahnuť (v anglickom a francúzskom jazyku)

• Výročnú správu 2019: Striking the balance
  • Účtovnú uzávierku 2018-2019 vykonanú podľa IFRS
  • Správu o udržateľnosti 2019