Cookies

Väčšina webových stránok, ktoré navštívite, používa pre správne fungovanie a na vylepšenie ,,cookies“. Cookies sú drobné textové súbory ukladané internetovým prehliadačom do počítača na žiadosť jednotlivých prezeraných webových stránok.

Pojem cookies zahŕňa všetky sledovania implementované a/alebo čítané pri prezeraní webových stránok bez ohľadu na typ zariadenia (napríklad počítač alebo smartfón), ktorý sa používa.

Súbory cookies používané našou webovou stránkou sú navrhnuté tak, aby umožnili zlepšiť vašu používateľskú skúsenosť pri používaní našej stránky, a to: 

  • ukladaním vašich preferencií, aby ste ich nemuseli opätovne zadávať vždy, keď zmeníte stránku,
  • meraniami ako používate stránku pre lepšiu a efektívnejšiu odozvu na vaše očakávania. 

Tieto súbory môžete spravovať a/alebo mazať podľa vlastného uváženia. Zablokovanie všetkých súborov cookies môže zabrániť plnému využívaniu funkcií ponúkaných našou stránkou.

Súbory cookies nebudú použité na zhromažďovanie osobných údajov z pevného disku, čítanie vašej e-mailovej adresy alebo získavanie osobných údajov.

Cookies nastavenia

Váš prehliadač si môžete nakonfigurovať na blokovanie súborov cookies. Spôsob nastavenia súborov cookies sa líši v závislosti od webového prehliadača. Viac informácii o zmene nastavení cookies nájdete v ponuke nastavenia prehliadača. Postupy pre jednotlivé internetové prehliadače:

Pre viac informácií o súboroch cookies a ich spravovaní, navštívte webovú stránku Úradu na ochranu osobných údajov SR.  Viac o používaní súborov cookies sa môžete dozvedieť v ďalšej časti tohto dokumentu.

Ako používame súbory cookies

Táto webová stránka spoločnosti Mazars používa súbory cookies na viacerých miestach. Uviedli sme ich nižšie spolu s podrobnými informáciami o tom, prečo ich využívame a ako dlho trvá ich platnosť. “Koniec relácie” znamená, že súbor cookies je dočasný a bude odstránený po zatvorení prehliadača. Súbory cookies, ktoré sa odstránia hneď po zatvorení prehliadača sa nazývajú “súbory cookies relácie“. Súbory cookies, ktoré zostávajú vo vašom počítači a umožňujú rozpoznať prehliadač pri ďalšom použití sa nazývajú sa “trvalé súbory cookies“. 

Najzákladanejšie súbory cookies pre webovú stránku

Názov

Účel

Doba trvania

eZSESSID

Tento súbor cookie používa náš systém pre správu obsahu a použije sa, keď navštívite našu stránku. Je to nevyhnutné pre fungovanie stránky.

Koniec relácie

Pripomienka či ste videli správu o pravidlách súborov cookies

Počas vašej prvej návštevy webovej stránky vás môže privítať pop-up banner správa, ktorá vás informuje o používaní súborov cookies. Súbor cookie uložíme po potvrdení tlačidla akceptovať, aby váš počítač vedel, že danú požiadavku ste akceptovali a už ju nemusí zobrazovať.

Názov

Účel

Doba trvania

mazarsAcceptCookies

Uloží súbor cookie, ktorý nám oznámi, že ste videli a prijali našu správu o súboroch cookies.

12 mesiacov

Merania používania webovej stránky

Používame Google Analytics na zhromažďovanie informácií o tom, ako ľudia používajú túto webovú stránku a aby sme lepšie pochopili ich očakávania.  Umožňuje nám to ďalšie zlepšovanie tejto stránky. Služba Google Analytics nás informuje o tom, aké stránky navštevujete, ako dlho ste na danej stránke, ako ste sa tam dostali, atď. Nezhromažďujeme a ani nezaznamenávame žiadne osobné informácie, ako je vaše meno a adresa. Tento súbor cookie preto nemôže byť použitý na vašu identifikáciu. Nepovoľujeme Google, aby používala alebo zdieľala údaje o prehliadaní na našej webovej stránke s treťou stranou.

Súbory cookies služby Google Analytics môžete zrušiť tým, že navštívite  túto stránku na Google.

Názov 

Účel 

Doba trvania 

_utma  

Toto náhodne generované číslo sa používa na určenie počtu jedinečných návštevníkov našich stránok. 

13 mesiacov 

_utmb  

Toto náhodne generované číslo pracuje s _utmc na výpočet priemerného času, ktorý strávia používatelia na našich stránkach.

30 minút 

_utmc  

Toto náhodne generované číslo sa využíva (s _utmb) na výpočet, kedy používateľ zatvoril svoj prehliadač.

Koniec relácie 

_utmz  

Toto je náhodne generované číslo a informácia ako sa používateľ dostal na stránku (napríklad priamo alebo cez odkaz, organické alebo platené vyhľadávania). 

6 mesiacov

_jsuid  

Tento súbor cookie predstavuje náhodné číslo, ktoré sa generuje pri prvej návšteve tejto webovej stránky. Slúži na identifikáciu nových návštevníkov webovej stránky.

13 mesiacov 

_eventqueue  

Tento súbor cookie ukladá niekoľko udalostí myši, ktoré nemusia byť zaevidované na naše servery predtým, ako sa aktuálna stránka uvoľní. Tieto udalosti sa môžu spracovať pri načítaní nasledujúcej stránky. 

1 hodina 

heatmaps_g2g_100626449  

Tento súbor cookie nám umožňuje informovať spoločnosť Google o zaznamenávaní kliknutí na stránke, aby mohla byť vygenerovaná tabuľka tzv. heatmap (zobrazuje aké časti webovej stránky si užívateľ pozeral a ako dlho).

1 hodina 

_first_pageview  

Toto je súbor cookie relácie, ktorý je nastavený na zobrazenie prvej stránky každej návštevy. Jeho účelom je zabezpečiť, aby určité časti kódu zaznamenali prvé videnie stránky, čím ju zrýchlia a zefektívnia.

10 minút

_referrer_og  

Tento súbor cookie ukladá externý odkaz pre návštevníkov.

90 dní 

Ostatné súbory cookies tretích strán

Spoločnosť Mazars nezodpovedá za umiesťovanie súborov cookies tretích strán vo vašom zariadení akýmkoľvek sociálnym médiom, ktorého ste členom. Sociálne média môžu umiestňovať súbory cookies do vášho zariadenia, ktoré umožňujú vašu identifikáciu, najmä ak sa používajú funkcie na uverejňovanie komentárov k obsahu alebo k publikácii.

Naše webové stránky obsahujú aplikácie nazývané doplnky sociálnych médií, ktoré sú spojené s rôznymi sociálnymi médiami (LinkedIn, Twitter, YouTube) a umožňujú nám ponúkať vám odporúčania týkajúce sa obsahu. Keď sa načíta stránka z našej webovej stránky, ktorá obsahuje jeden z týchto doplnkov, váš prehliadač sa pripája priamo na servery príslušnej stránky sociálnych médií.

Ak chcete spoznať účel a rozsah zhromažďovania, spracovania a používania údajov zo sociálnych médií, ktorých ste členom, ako aj zistiť svoje práva a možnosti zmien nastavení ochrany osobných údajov, informujte sa vo všeobecných podmienkach používania a zásadách ochrany osobných údajov konkrétneho sociálneho média.

Názov 

Účel 

Doba trvania 

leo_auth_token 

Tieto LinkedIn cookies súbory sú nastavené prostredníctvom LinkedIn tlačidla zdieľanie. Používajú sa na sledovanie stránok, ktoré používateľ navštívil. Pre viac informácií navštívte nasledujúcu webovú stránku LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy  

1 hodina 

L1e 

Koniec relácie 

X-LI-IDC 

Koniec relácie 

visit 

13 mesiacov 

JSESSIONID 

Koniec relácie 

guest_id 

Tento súbor cookie je nastavený službou Twitter. Je to preto, lebo ponúkame zdieľanie Twitteru a sledujeme widgety na našich webových stránkach. 

13 mesiacov 

ACTIVITY 

Tieto súbory cookies nastavuje YouTube na meranie počtu zobrazení videí YouTube zdieľaných na našich stránkach. 

Koniec relácie 

PREF 

Koniec relácie 

YSC 

Koniec relácie 

VISITOR_INFO1_LIVE 

Koniec relácie