MAZARS PODPORUJE INICIATÍVU THE ECONOMIST “THE GOOD BANK”

Tento mesiac priniesol predstavenie projektu ”The Good Bank”. Iniciatíva Good Bank, ktorú navrhla The Economist Group, je integrovaný program (šesť mesiacov trvajúca diskusia), ktorého cieľom je vytvoriť model udržateľnej, dôveryhodnej a efektívnej banky. Iniciatíva Good Bank, sponzorovaná spoločnosťami Credit Suisse, Mazars a SAP, vytvorí scenár, ktorý bude zodpovedať potrebám spoločnosti, a to pri splnení požiadaviek na ziskový obchodný model. Projekt bude prebiehať vo forme dlhodobého verejného dialógu, ktorý vyvrcholí živou on-line diskusiou 4. júna 2013.

The Economist Group zahájila diskusiu na platforme  Wavecast, čo je rozsiahla interaktívna mediálna platforma, ktorá umožňuje komunikovať s expertmi na celom svete v reálnom čase, globálne prepojiť prispievateľov a sledovať túto diskusiu on-line. Interaktívny obsah bude zahŕňať príspevky vybraných expertov, články, blogy ako aj nezávislý prieskum Economist Intelligence Unit – všetko, čo môže prispieť k prehĺbeniu a rozšíreniu diskusie. Na finálne živé podujatie budú nadväzovať dalšie diskusie a aktivity v oblasti marketingu a public relations, ktoré vyústia do vydania záverečnej správy.

Mazars sa zúčastní diskusie na témy: "Ako vybudovať/obnoviť dôveru? Aký bude ďalší úspešný obchodný model? Aká je úloha "dobrej banky"? Úlohou Mazars je nezávisle obhajovať model, ktorý zvýši kvalitu, transparentnosť a dôveryhodnosť bankového sektora a podporiť tak finančnú stabilitu a udržateľný rast.“ Charles de Boisriou, Vedúci divízie Banking v skupine Mazars.

Hlavnými zástupcami spoločnosti Mazars, ktorí budú aktívne prispievať do diskusie sú Jonathan McMahon, Partner (Londýn), Stephen Brecher, Partner (New York) a Fabrice Demarigny, Partner (Paríž).

Jonathan McMahon (životopis: http://www.mazars.com/Users/Our-team/Jonathan-McMahon),

Fabrice Demarigny (životopis: http://www.mazars.com/Users/Our-team/Fabrice-Demarigny),

Stephen M. Brecher (životopis: http://www.weisermazars.com/our-people/stephen-m-brecher).

Okrem účasti na on-line diskusiách, bude Mazars vydávať pravidelný mesačný e-newsletter a dopĺňať podrobné informácie. Ďalšie informácie nájdete v špeciálnej sekcii na stránkach Mazars, ktorá je venovaná tejto iniciatíve: www.mazars.com/thegoodbank.