Mazars deťom – jedinečná oslava 10. výročia založenia spoločnosti

Desať rokov pôsobenia na trhu sa dá osláviť rôzne. Zamestnanci firmy Mazars spojili príjemné s užitočným a skrášlili záhradu Materskej škôlky na Šťastnej ulici v Ružinove. Dobrovoľnícku aktivitu, na ktorej zamestnanci odpracovali 120 dobrovoľníckych hodín, zorganizovala firma Mazars spolu s Nadáciou Pontis 10. septembra.

„Škôlku navštevuje 120 detí, ktoré sa veľmi radi hrajú v záhrade. Na jej údržbu nám však ostáva veľmi málo času, preto sme pomoc šikovných rúk veľmi uvítali,“ povedala Danka Plašková, riaditeľka OZ Štastík. Dobrovoľníci odstránili pre deti nebezpečné kríky a náletové dreviny, vytrhali burinu, vyčistili pieskovisko. Ženy si zobrali na starosť zábradlie na terase škôlky, ktoré už dlho čakalo na svoju príležitosť vyfarbiť sa žltou a červenou.

Okrem zlepšenia kvality každodenného života detí z tejto inštitúcie si zamestnanci užili výborný pocit podieľania sa na spoločnom projekte pre dobrú vec.